Wie zijn wij?

Broek op Langedijk Fashion is een samenwerking van Be Pure Fashion en Man Man Man in Broek op Langedijk.

Be Pure moet niet alleen een dameskledingwinkel worden die anders is dan de rest. De speciaalzaak wil ook afrekenen met het dure imago van plus size kleding. “Bij ons kun je terecht voor vlotte en modieuze kleding vanaf maat 40 tot en met 58.” zeggen bedrijfsleider Debby Bruins en Mirjam van den Burg. “Wij hebben het idee dat een winkel als deze ontbreekt. Be Pure staat voor ‘Wees jezelf’ iedereen is mooi op zijn eigen manier.” Met de nieuwe winkelformule wil Be Pure inspelen op de toenemende vraag naar betaalbare plus size mode voor dames.

Mirjam licht toe: “De gemiddelde kledingmaat wordt steeds groter, dat is een feit. Bij Be Pure willen wij graag laten zien dat plus size mode niet altijd groot en wijd hoeft te zijn. In onze collectie vindt u ook getailleerde mode, die de vrouwelijke rondingen op de juiste manier benadrukken. Met accessoires als sjaals, riemen en sieraden maken we de outfit compleet.”

Be Pure biedt merken aan zoals Magna, Yesta en Yest, Base Level, Ophilia, Only Carmakoma, Zhenzi, Exxcellent, Ophilia, Elomi. 

Debby spreekt uit ervaring: “Als ik zelf plus size mode wil kopen, is dat vaak erg duur. Wij kiezen er bewust voor om betaalbare mode te verkopen in het middensegment. Een kledingstuk van ruim honderd euro is in onze collectie een uitzondering, het artikel moet dan wel écht heel gaaf zijn willen we dat in de winkel aanbieden.” Debby en Mirjam staan met hun team klaar om iedereen welkom te heten. Tot snel bij Be Pure!

Bij Man Man Man vind je hippe merken als Jack & Jones en Cars. Geen maatpakkenwinkel maar je kunt zeker slagen voor een nette broek met overhemd. We voeren alle reguliere maten, maar ook de aanvulling naar plussize is beschikbaar tot en met maat 5XL.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »